PLAY! ; PLAY! Zine

Istina iza najteže borbe u Final Fantasy 15

Final Fantasy igre su uvek bile poznate po svojim gigantskim boss protivnicima, neverovatnim izazovima koji vam postaju dostupni tek kada završite glavni deo kampanje. Čuvena je bila bitka protiv Absolute Virtue u Final Fantasy 11 koja je mogla da potraje i preko 15 sati. Međutim, neko vreme kruže glasine da najteži protivnik u Final Fantasy 15 zahteva tri dana za pobeđivanje. Da, dobro ste pročitali – tri realna dana, odnosno 72 sata.

U pitanju je Adamantoise, džinovska kornjača-planina 99. nivoa. Protiv nje se možete boriti isključivo nakon što ste završili kampanju u igri, učitajte snimljenu poziciju i skoknite u Lucis gde će vas Cindy pozvati do svoje garaže. Tu će vam ispričati o čudnim zemljotresima i dobićete zadatak da odete do Longwythe Rest Area i popričate sa Dejvom. On će okupiti sve NPCeve od kojih ste do tada uzeli questove i dobićete određene predmete da počnete borbu protiv bukvalne planine. Za ovaj poduhvat igra vam preporučuje da cela ekipa bude 99. nivoa, a oko te borbe su kružile glasine da traje pomenutih 72 sata, dok je nešto kasnije glavni dizajner igre rekao da ju je moguće pobediti i za 15 sati.

Youtube korisnik PowerPyx je proverio koliko zaista vremena treba da se ubije Adamantoise i ne, za pobedu nad ovim čudovišnim bossom vam nije potrebno ni 72, a ni 15 sati. Ceo quest možete završiti za oko sat vremena, naravno ako znate šta radite i opremite se potrebnim buffovima i napicima. PowerPyx je čak uspeo da završi quest na 69. nivou, ali je to i dalje bilo napornih sat vremena tokom kojih borba neprestano traje i ne smete gubiti koncentraciju.

Pogledajte i kako izgleda ceo taj sukob:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!