PC

Mass Effect Andromeda izgleda odlično u novom snimku

Posle gomile trejlera i jednog snimka koji je više bio prikaz tehnologije, konačno je stigao prvi pravi gameplay snimak iz Mass Effect Andromeda.

Petominutni snimak prikazuje mnoštvo zanimljivih lokacija i aktivnosti iz igre. Tako možemo da vidimo kako će izgledati novi neutralni grad iz koga će se polaziti na misije, istraživanje planeta u novom vozilu Nomad, kao i novi detektivski alat za skeniranje i analizu objekata. Druga polovina klipa prikazuje borbu i tu već možemo da vidimo da će Andromeda biti brža igra od originalne trilogije i da nećete morati da se oslanjate na zaklone već će biti više slobode za agresivno igranje. I vaš lik će biti mobilniji pa će imati nekoliko zanimljivih poteza.

Mass Effect Andromeda se očekuje u martu 2017.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top