Vesti

Najtraženije igre 2016. po Google statistikama

Nova godina samo što nije, pa očekivano svi servisi izbacuju top liste najtraženiji, najgledanijih i ostalih naj stvari. Nedavno smo videli koje trejlere za video igre smo najviše tražili na Youtube, a sada je i Google izašao sa sličnom top listom.

Google je tako napravio neko top10 lista u kojima su pokazali šta smo najviše tražili po Internetu. Pokemon GO je, očekivano, bio najtraženiji pojam protekle godine kako u svetu video igara tako i uopšteno. Šta god mislili o ovoj igri, činjenica je da je bila globalni fenomen i da je mnoge zanimalo šta je to zbog čega milioni ljudi i dece jure po parkovima sa telefonima u rukama. Nažalost, Google nije izbacio globalnu listu najtraženijih video igara, pa ćemo morati da pogledamo onu za Ameriku gde, opet očekivano, vode besplatne browser igre Agar.io i Slither.io koje su preko noći postale potpuni hit. Naravno, tu su i Overwatch, No Man’s Sky i Battlefield 1 koje su, svaka na svoj način, obeležile godinu.

Ukoliko i sami želite da proverite šta je svet pretraživao u 2016. godini, skoknite na ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top