PC

Overwatch časti za praznike

Blizzard je, u duhu božićnih i novogodišnjih praznika, odlučio da svim Overwatch igračima pošalje mali poklon.

U pitanju su loot boxovi, virtuelne kutijice koje sadrže kozmetičke dodatke za šarenoliku postavu igre (skinovi i slične drangulije). Inače se osvajaju igranjem, sa svakim nivoom, kao i pobedama u Arcade delu igre, a Blizzard je svim igračima na nalog dodao 5 prazničnih kutijica.

Da biste preuzeli svoje kutijice, dovoljno je da pokrenete Overwatch na PC-u ili konzoli i odmah će vas dočekati poruka nakon koje ćete videti da je dodato 5 kutija na glavnom ekranu. Rok za preuzimanje kutija je isti dan kada se završava Winter Wonderland, 2. januar, ali sami lootboxovi nemaju rok trajanja mada – zašto biste čekali sa otvaranjem? Možda upravo dobijete Torbjorna ili Mei u Deda Mraz odelu ili Zenyattu kao Krcka oraščića.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top