Vesti

PLAY! Zine igre godine 2016.

Kraj je godine, pa je vreme da saberemo utiske i vidimo koje igre su ne samo obeležile 2016. godinu već to uradile na najspektakularniji način.

Play! Zine redakcija je dosta vagala i konačno izabrala 5 najboljih igara 2016. godine. Izbor je bio na osnovu naše tradicionalne liste igara gde svaki član redakcije izabere svoje top 3 igre, a kao i uvek tu listu ćete videti u novogodišnjem broju Play! Zine časopisa.

Koje igre su ušle u naših top 5 pogledajte u nastavku, a za najbolje igre 2016. možete glasati i vi i možda osvjiti neke gaming nagrade. Pogledajte više informacija na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top