PC

Počela je pretprodaja Shenmue 3

Kultna Dreamcast igra Shenmue će dobiti dugo očekivani nastavak, a ukoliko ste propustili Kickstarter kampanju za isti (sa skupljenih više od 6 miliona dolara), pružila se nova prilika da po nešto nižoj ceni obezbedite svoj primerak igre.

Putem zvaničnog sajta igre puštena je pretprodaja Shenmue 3 i za 30 dolara. možete nabaviti digitalno izdanje, dok je fizičko izdanje 60 dolara. Osim same igre, moguće je naručiti i ostale dodatke koji su bili ponuđeni na Kickstarteru kao što su majice, knjiga sa crtežima, čak i replika jakne koju nosi glavni lik Ryo. Iz studija napominju da će prodaja svih artikala tokom pretprodajnog perioda biti dodata postojećem fondu za igru kako bi bilo dodato još sadržaja u finalno izdanje.

Shenmue 3 se očekuje krajem 2017. godine za PC i Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top