PC

Resident Evil 7 demo stigao na PC

Ukoliko nemate pri ruci konzolu a još od ovogodišnjeg E3 sajma ste čekali da isprobate Resident Evil 7, Capcom je mislio i na vas. RE7 demo je upravo stigao na PC, najsvežija verzija istog sa svim prostorijama i zagonetkama koje su postepeno bile dodavane.

PC verzija demoa dolazi sa nekoliko poboljšanja sa tehničke strane pa je tako maksimalna rezolucija 3860×2160, igra podržava 144Hz i Gsync monitore, a framerate možete zaključati na 30 ili 60fps ili pustiti da igra radi na najvećem mogućem framerateu ako imate moćnu mašinu. Da Capcom ozbiljno pristupa PC verziji RE7 vidimo već sad po obilju opcija među kojima su i mogućnost gašenja chromatic aberation efekta ukoliko vam smeta efekat ”slomljenog objektiva kamere”. Takođe postoji i nekoliko opcija za podešavanje ugla gledanja (FOV), mada je maksimalna vrednost 90.

Demo je dostupan na Steamu i teži oko 3.8GB, a puno izdanje Resident Evil 7 nas očekuje 24. januara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top