PLAY! ; PLAY! Zine

Rollercoaster Tycoon Classic stiže na mobilne telefone

Jednu od najzaraznijih “tajkun” igara u istoriji, Rollercoaster Tycoon, od danas možete igrati i na vašim pametnim telefonima.

Igra koja je originalno izašla 1999. godine, dobila je Android/iOS izdanje koje nosi naziv Rollercoaster Tycoon Classic. Po rečima igrača koji su već stigli da probaju igru, ovo izdanje kombinuje najbolje elemente prve i druge igre iz serijala i pruža neverovatno puno zabavne, baš kao što je bilo i sa originalnim igrama.

Možete graditi vaše zabavne parkove iz temelja, ali možete proći i kroz jedan od čak 95 scenarija i postavka unapred pripremljenih parkova, koji stižu uz igru. Ova verzija igre vam omogućava da se bavite apsolutno svim onim sitnim odlukama koje ste voleli i u originalnoj igri, poput hrane u restoranima i detalja u klozetima, pa do naravno ključnih stvari, odnosno zabavnih elemenata parka, bezbednosti, finansija i drugog.

Tako vaš biznis zabavnog parka sada možete voditi svuda sa sobom, po, za ovoliko puno sadržaja, zaista maloj ceni koja iznosi oko ~5 evra za aplikaciju. Samo prvo proverite da li je igra kompatibilna sa vašim uređajem, pošto zahteva solidnu procesorsku snagu.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!