PlayStation 4

The Last Guardian nestabilan i na PS4 Pro

Dugo očekivana igra Last Guardian je konačno stigla, posle brojnih odlaganja i gotovo otkazivanja. Milioni gamera širom sveta su srećni, među kojima smo i mi.

Međutim, igra u trenutnom izdanju ne radi baš najbolje na Playstation 4 konzolama. Kao što smo i sami mogli da se uverimo, framerate je jako nestabilan i varira od stabilnih 30 sličica u sekundi sve do trzavih 20 čime se kvari uživanje u igranju i ponekad otežava kontrolisanje lika. Ali, čak i ako pokrenete igru na PS4 Pro konzoli, naići ćete na probleme, doduše u manjoj količini. Za najidealnije igranje se trenutno preporučuje 1080p rezolucija na PS4 Pro (mora ručno da se podesi preko menija konzole). Neće izgledati fino kao u 4K, ali ćete od početka do kraja moći da je odigrate u manje-više stabilnom framerate-u.

Poređenje regularne i Pro verzije igre možete videti u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top