PLAY! ; PLAY! Zine

Uz novi mod, zima je stigla i u Witcher 3

Zimski dani, napolju je hladno, ne možete više da pijete pivo ispred dragstora, a niko neće da zove vašu raspuštenu ekipu kući, tako da ostaje vam samo da utolite žeđ za zabavom igrajući vaše omiljene igre.

Šalu na stranu, zimski praznici, slobodni dani na poslu i raspust u školama, su uvek bili idealno vreme da se okrene neka omiljena igra kojoj se uvek vraćate, pogotovo one gde sadržaj nudi i po 100 sati zabave. Jeste da je relativno nova igra, ali Witcher 3 je jedan od onih naslova koji svakako (ako već niste) treba da odigrate bar 3 puta.

Ako ste rešili da ovu novogodišnju noć provedete kako dolikuje, igrajući Witcher 3 uz flašu kvalitetnog vina, svakako nećete dozvoliti da veselo letnje vreme u igri pomrsi vašu zimsku idilu, a za to se pobrinuo moder pod imenom KNG, koji je odradio overhaul mod koji kompletan vremenski ambijent u igri menja u tešku zimu sa snežnim pokrivačem i mećavom.

Mod, po našem skronom mišljenju, izgleda sjajno, u šta se možete i sami uveriti na snimku pri dnu vesti. Sam mod možete preuzeti na ovom linku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!