Mobile

Za 10. rođendan, Bully je dobio mobilno izdanje

Jedna od brojnih kontroverznih igara studija Rockstar, Bully, pre 10 godina smestila nas je u ulogu momka koji je pokušavao da opstane u novoj školi.

Originalno izdata za Playstation 2, igra je dobila reizdanja za Wii, PC i Xbox 360, svako sa grafičkim unapređenjima u odnosu na prvu verziju. Deset godina nakon PS2 verzije, Bully je stigao na mobilne platforme kao Anniversary Edition sa novim multiplayer izazovima. Iako najmanje nasilna od svih Rockstar igara, Bully je oko sebe uvek imala veo kontroverze jer se smatralo da mladima šalje pogrešne poruke i glorifikuje nasilje i maltretiranje vršnjaka. Hajka na igru je išla dotle da je prvobitno u Evropi izdata pod nazivom Canis Canem Edit i bila je zabranjena u određenim zemljama.

Bully u mobilnom izdanju se prodaje po ceni od 7 dolara i, sem pomenutog multiplayer dodatka, sadržajem nimalo ne odskače od PC i Xbox verzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top