PLAY! ; PLAY! Zine

Zimski praznici stižu u Hitman

Prva sezona epizodičnog Hitmana možda jeste završena po pitanju glavnog sadržaja, ali to ne znači da prestaje podrška za igru.

Kao mnoge igre i Hitman će dobiti mali novogodišnji patch sa kojim će u igru doći nova meta na prvi nivo u Parizu, a Agent 47 će biti prerušen naravno u Deda Mraza kako bi podelio sreću, radost i pokoji headshot. Misija će nositi naziv Holiday Hoarders i sa njom će biti blago izmenjen nivo na modnoj reviji tako da bude u duhu praznika, sa snegom, ukrasima i poklonima. Lopovi nažalost kradu te poklone pa će 47 morati da ih zaustavi, još bolje ako prvi stigne do poklona gde će naći korisne gedžete.

Ova misija dolazi u igru 13. decembra, a svake nedelje do kraja ove godine će se pojavljivati mali dodaci. Tako već ove nedelje dolazi snajperski izazov u Sapiencu (druga epizoda), zatim pomenuta novogodišnja misija, pa se nakon toga ponovo vraćamo u Sapiencu sa ”escalation” zadatkom i na kraju će misija u Bangkoku dobiti specijalnu metu za koju će igrači imati ograničeno vreme da je nađu i eliminišu. Do tada, pogledajte kako Agent 47 izgleda u dedamrazovskom odelu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!