PC

Zimski praznici stižu u Hitman

Prva sezona epizodičnog Hitmana možda jeste završena po pitanju glavnog sadržaja, ali to ne znači da prestaje podrška za igru.

Kao mnoge igre i Hitman će dobiti mali novogodišnji patch sa kojim će u igru doći nova meta na prvi nivo u Parizu, a Agent 47 će biti prerušen naravno u Deda Mraza kako bi podelio sreću, radost i pokoji headshot. Misija će nositi naziv Holiday Hoarders i sa njom će biti blago izmenjen nivo na modnoj reviji tako da bude u duhu praznika, sa snegom, ukrasima i poklonima. Lopovi nažalost kradu te poklone pa će 47 morati da ih zaustavi, još bolje ako prvi stigne do poklona gde će naći korisne gedžete.

Ova misija dolazi u igru 13. decembra, a svake nedelje do kraja ove godine će se pojavljivati mali dodaci. Tako već ove nedelje dolazi snajperski izazov u Sapiencu (druga epizoda), zatim pomenuta novogodišnja misija, pa se nakon toga ponovo vraćamo u Sapiencu sa ”escalation” zadatkom i na kraju će misija u Bangkoku dobiti specijalnu metu za koju će igrači imati ograničeno vreme da je nađu i eliminišu. Do tada, pogledajte kako Agent 47 izgleda u dedamrazovskom odelu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top