Ostalo

Battlefield osvaja GOTY glasanje Play! Zine magazina

Glasali ste, čuli smo vas, neki su dobili i nagrade, a Battlefield 1 je proglašen za najbolju igru godine 2016. po vašem izboru, a mi iz Play!-a možemo samo da se složimo i zahvalimo vam se što ste učestvovali u glasanju!

Battlefield je pobedio, ali uh kako je bilo tesno to glasanje i takmičenje, rame uz rame nismo imali dva nego čak tri igre koje su bukvalno pojedinačnim glasovima izglasane u redosledu od prve do treće najbolje: Battlefield 1, Overwatch, Uncharted 4: A Thief’s End.

Očekivala se velika trka između Battlefielda i Overwatcha i pre samog početka ali Uncharted 4 se umešao i umalo pomrsio račune oba ova giganta 2016, i razlika je bila po jedan glas između prve, druge i treće najbolje igre po vašem utisku.

Mi u redakciji smo glasali malo drugačije ali ne možemo da se ne složimo sa vašim izborom da je Battlefield zaista sjajan!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top