PLAY! ; PLAY! Zine

Deci se neće svideti – Switch ima odličnu aplikaciju za roditeljsku kontrolu

Da, i dalje danas nastavljamo da pričamo o Nintendo Switchu. Sledeća stvar koja nam se jako svidela jeste sjajna mala aplikacija koja će se moći koristiti uz vašu Nintedo Switch konzolu i koja je namenjena pre svega roditeljima male dece.

Ukoliko vaši klinci vole da zabušavaju i igraju igre po ceo dan umesto da uče, spavaju ili rade nešto drugo, od sada ćete sve to moći direktno da pratite i kontrolišete preko vašeg mobilnog telefona.

Aplikacija se jednostavno zove Nintendo Switch – Parental Controls, i možete je instalirati na Android ili iOS uređajima. Uz pomoć ove aplikacije možete stavljati detetu do znanja koliko dnevno može da se igra na Switch konzoli, određivati drugačija vremenska ograničenja u od dana do dana, gledati koje sve igre igra, i koje su mu najomiljenije, stavljati neke igre “pod ključ”…

U kranjem slučaju, ukoliko vaš mališan baš voli da tera po svome, možete preko telefona direktno da naterate konzolu u mod spavanja (da je ugasite praktično), ali verujemo da to nije pravo rešenje.

Posebno nam se svideo ovaj promo video za aplikaciju, koji na simpatičan način objašnjava kako aplikacija radi. U svakom slučaju, drago nam je da ovoga nije bilo kad smo mi bili deca! :D

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!