Nintendo 3DS

Deci se neće svideti – Switch ima odličnu aplikaciju za roditeljsku kontrolu

Da, i dalje danas nastavljamo da pričamo o Nintendo Switchu. Sledeća stvar koja nam se jako svidela jeste sjajna mala aplikacija koja će se moći koristiti uz vašu Nintedo Switch konzolu i koja je namenjena pre svega roditeljima male dece.

Ukoliko vaši klinci vole da zabušavaju i igraju igre po ceo dan umesto da uče, spavaju ili rade nešto drugo, od sada ćete sve to moći direktno da pratite i kontrolišete preko vašeg mobilnog telefona.

Aplikacija se jednostavno zove Nintendo Switch – Parental Controls, i možete je instalirati na Android ili iOS uređajima. Uz pomoć ove aplikacije možete stavljati detetu do znanja koliko dnevno može da se igra na Switch konzoli, određivati drugačija vremenska ograničenja u od dana do dana, gledati koje sve igre igra, i koje su mu najomiljenije, stavljati neke igre “pod ključ”…

U kranjem slučaju, ukoliko vaš mališan baš voli da tera po svome, možete preko telefona direktno da naterate konzolu u mod spavanja (da je ugasite praktično), ali verujemo da to nije pravo rešenje.

Posebno nam se svideo ovaj promo video za aplikaciju, koji na simpatičan način objašnjava kako aplikacija radi. U svakom slučaju, drago nam je da ovoga nije bilo kad smo mi bili deca! :D

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top