PC

Humble Bundle: Dirt Showdown besplatan, XCOM 2 12$!

Popularna platforma za prodaju igara, Humble Bundle, rešila je da ponovo bude veoma velikodušna na početku ove godine za sve svoje mušterije. Ukoliko se prijavite ovog meseca za Humble Monthly dobijate automatski i Steam kod za XCOM 2!

Mesečna pretplata je svega 12 dolara, a na kraju svakog meseca se obično za pretplatu dobije 5-6 igara ukupne vrednosti od preko 100 dolara, a na sve to ovoga puta dobijate i XCOM 2, koji regularno košta 60 dolara na Steamu. Sjajna ponuda koju svaki ljubitelj strategija ne bi trebalo da propusti! Dovaljno je da se pretplatite samo za jedan mesec da biste dobili XCOM 2, posle možete da ukinete pretplatu (i dalje dobijate dodatne igre za taj mesec pretplate). Ovu ponudu možete pronaći OVDE, i ona traje do kraja ovog meseca.

Ali to nije sve što nam Humble Bundle donosi ovog meseca, jer danas i sutra (petak i subota) poklanjaju Steam kod za igru Dirt Showdown potpuno besplatno! Dovaljno je samo da odete na OVAJ LINK, ulogujete se na vaš Humble Bundle nalog i preuzmete kod za igru. Samo požurite, ostalo je još malo vremena, jer se ponuda završava u subotu u 19h po našem vremenu!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top