PC

Kad Super Mario dođe u GTA

Nedavno nam je predstavljeno najnovije izdanje Mario igre, koja se zove Super Mario Odyssey, koja stiže za Nintendo Switch, i gde će Mario ovoga puta, između ostalog stići i na ulice pravog grada, nalik Njujorku, koji se u igri zove New Donk City.

Moder pod imenom CrowbCat je uz pomoć par alatki kao što su parkur animacije, iCEnhancer i Super Mario skinovi, vrlo brzo sve ovo oživeo u jednoj drugoj igri – GTA IV. Tako se vesili Mario obreo u čuvenom Liberty City, ali čini se da njegovo umeće baš nešto i ne radi kako treba u ovom okruženju.

Promo video za ovaj mod nas je propisno nasmejao, Mario izgleda kao da je popio koju čašicu više, tako da ćemo definitivno morati i sami da isprobamo ovaj mod :D

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top