Nintendo 3DS

Legende stižu na Switch: Mario, Sonic, Bomberman, Zelda…

Sinoć po našem vremenu je održana dugo očekivana zvanična prezentacija Nintendo Switch konzole, gde smo saznali datum izlaska i zvaničnu cenu.

Prezentacija je trajala skoro dva sata i za to vreme smo videli gomilu sjajnih igara i ekskluziva, koje ćemo imati prilike da igramo na ovoj inovativnoj Nintendo konzoli. Videli smo mnoge legende iz našeg detinjstva u novom ruhu, koje ćemo imati prilike da zagiramo na Switchu. Ono što nas najviše oduševljava jeste taj tradicionalno veseli ton čiste zabave, koje nude Nintendo igre. I naravno neizostavna zarazna muzika.

Nintendo naravno nije Nintendo bez dobrog starog Marija, koji nam ovoga puta stiže u igri Super Mario Odyssey, gde prolazi kroz razna okruženja, pa čak i kroz prave gradove, što je mnoge igrače odmah asociralo na Sonic Adventure.

 

Kada smo već kod Segine legende, Sonica, i on nam stiže na Nintendo Switch, ali u malo tradicionalnijem ruhu. Sega je još letos, na proslavi 25. rođendana Sonica, najavila 3 nove Sonic igre. Jedna od njih je i Sonic Mania koju smo videli na trejleru danas, a koja vraća Sonica u dobri stari 2d ambijent.

 

 

Kakav bi to udar nostalgije bio bez našeg omiljenog izbegavača bombi. Konami nam stiže sa novom Bomberman igrom, naziva Super Bomberman R, koja će biti ekskluziva za Nintendo Switch.

 

 

Legenda o zelenom dečaku Linku se nastavlja i sa novom Nintendo konzolom, i bila je jedna od prvih potvrđenih ekskluziva prilikom najave konzole u oktobru. The Legend of Zelda: Breath of the Wild izgleda i zvuči neverovatno, prolaze nas žmarci samo dok gledamo ovaj epski trejler:

 

Za ljubitelje kvalitetnih japanskih akcionih RPG naslova tu je i nastavak neverovatnog Xenoblade Chronicles, koji će fanovani konačno imati prilike da zaigraju posle 6 godina od izlaska originalne igre.

 

Za dobru staru porodičnu zabavu nedeljom, tu je uvek i Mario Kart, ovoga puta u svom osmom Deluxe izdanju

 

Ovo su samo neke od igara koje su nama najviše skrenule pažnju, a koje je Nintendo prikazao sinoć prilikom zvanične promocije konzole. Tu je još i gomila drugih potvrđenih naslova: Minecraft: Story Mode, Rayman Legends: Definitive Edition, Has Been Heroes, Project Sonic 2017, I Am Setsuna, Skylanders Imaginators, Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence with Power Up Kit, Puyopuyo Tetris S, Disgaea 5, Minna de Waiwai! Spelunker, Sangokushi 13 with Power Up Kit, Farming Simulator, Shovel Knight, Just Dance 2017, Dragon Quest X, Dragon Quest XI, Dragon Quest Heroes 1 &2, FIFA, NBA 2K, Ultra Street Fighter II: The Final Challenger… I naravno, ono što su svi čekali – Skyrim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top