PLAY! ; PLAY! Zine

“Mali Košmari” nam stižu 28. aprila

Studio Tarsier Studios nam je na proleće 2014. godine predstavio veoma zanimljiv puzzle-platformer Little Nightmares (Prvobitno Hunger), sa jezivim ambijentom i snažnim horor elementima. O igri nismo čuli ništa praktično godinu i po dana, sve do avgusta prošle godine, kada je Bandai Namco objavio da će oni biti izdavači igre i kada smo konačno videli novi trejler iz igre.

U ulozi smo devetogodišnje devojčice Six, koja je kidnapovana i odvedena u uvrnuti i morbidni podvodni svet zvani “The Maw” (Čeljust), iz kojeg mi moramo da je izvučemo. Igra je prepuna čudnjikavih stvorenja i depresivno morbidnih lokacija, i na neki način nas možda najviše podseća na Limbo, iako je vizuelno dosta drugačija.

Vizuelni stil, iako je igra potpuna 3d animacija, je rađen tako da podseća na stop-motion tehniku rađenu glinom, i jedan je od glavnih razloga za odličan ambijent igre.

Danas smo dobili i zvaničan datum izlaska, igra nam stiže 28. aprila za PC, XboxOne i PS4, a ispod možete videti novi trejler u kome smo i saznali datum izlaska.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!