PC

“Mali Košmari” nam stižu 28. aprila

Studio Tarsier Studios nam je na proleće 2014. godine predstavio veoma zanimljiv puzzle-platformer Little Nightmares (Prvobitno Hunger), sa jezivim ambijentom i snažnim horor elementima. O igri nismo čuli ništa praktično godinu i po dana, sve do avgusta prošle godine, kada je Bandai Namco objavio da će oni biti izdavači igre i kada smo konačno videli novi trejler iz igre.

U ulozi smo devetogodišnje devojčice Six, koja je kidnapovana i odvedena u uvrnuti i morbidni podvodni svet zvani “The Maw” (Čeljust), iz kojeg mi moramo da je izvučemo. Igra je prepuna čudnjikavih stvorenja i depresivno morbidnih lokacija, i na neki način nas možda najviše podseća na Limbo, iako je vizuelno dosta drugačija.

Vizuelni stil, iako je igra potpuna 3d animacija, je rađen tako da podseća na stop-motion tehniku rađenu glinom, i jedan je od glavnih razloga za odličan ambijent igre.

Danas smo dobili i zvaničan datum izlaska, igra nam stiže 28. aprila za PC, XboxOne i PS4, a ispod možete videti novi trejler u kome smo i saznali datum izlaska.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top