PLAY! ; PLAY! Zine

Najavljen DiRT 4

Serijal Colin McRae Rally igara je jedan od najdugovečnijih i najzabavanijih serijala trkačkih igara u istoriji, čija istorija počinje daleke 1998. godine.

Ova simulacija reli trka je sa svakom novom igrom u serijalu pomerala granice standarda trkačkih igara i unosila svežinu na tržište. Serijal je počev od DiRT trojke (2011) prestao da koristi prefiks čuvenog reli vozača Kolin Mekreja, koji je poginuo u helikopterskoj nesreći 2007. godine.

Uzbudljive vesti nam stižu danas za ljubitelje ovog serijala, jer je studio Codemasters najavio 4. igru u DiRT serijalu, koja nam stiže juna ove godine. Kako se kaže u zvaničnom saopštenju, želja im je da “spoje realističnost koji su prikazali u Dirt Rally, sa uzbuđenjem i zabavom po kojima su poznati DiRT 2 i 3”.

Trenutno znamo veoma malo detalja o četvorci, a jedna od prvih stvari je Your Stage sistem, koji će na osnovu parametara i želja koje igrač unese, generisati specijalne unikatne mape na osnovu informacija koje je igrač pružio, i po rečima autora, broj kombinacija će biti praktično beskonačan.

Pogledajte promo trejler koji je stigao uz najavu:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!