PC

Najavljen rad na Werewolf: The Apocalypse igri

Kada je oktobra 2015. godine Paradox Interactive kupio izdavača White Wolf , mnogi su se potajno nadali da ovo znači i najavu rada na nastavku čuvenog RPG-a iz 2004. godine, Vampire: The Masquerade – Bloodlines, imajući u vidu da je White Wolf vlasnik franšize World of Darkness, u kome je igra smeštena, a da pritom Paradox aktivno sarađuje sa Obsidianom, koji je autor pomenutog više od 12 godina starog hita.

Ipak, do najave ove igre još uvek nije došlo, ali zato danas imamo potencijalno jednako dobru vest. Paradox je objavio da je potpisao saradnju sa dvema francuskim kompanijama, izdavačkom kućom Focus Home Interactive i developerom Cyanide. Saradnja se tiče rada na igri baziranoj na Werewolf: The Apocalypse setingu.

U igri ćemo biti u ulozi Garou ratnika, vukodlaka prepunog besa usmerenog ka urbanoj civilizaciji i propasti koju ona donosi. U igri će nam glavna pretnja biti The Wyrm, moćna nepoznata sila koja vodi ka neizbežnoj apokalipsi.

Više detalja o igri ćemo saznati 1. i 2. februara, kada Focus Home Interactive bude održao događaj u Parizu naziva “le What’s Next de Focus” (da, stvarno se tako zove).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top