PLAY! ; PLAY! Zine

Nintendo Switch – saznali smo kada stiže i koja je cena!

Jutros po našem vremenu je održana dugo očekivana prezentacija nove Nintendo konzole, Nintendo Switch, koja je svetu otkrivena u oktobru prošle godine.

Ono najbitnije što smo saznali o novoj konzoli jesu tačna cena i datum izlaska. Konzola će imati svetsku premijeru 3. marta ove godine, a osnovna cena će biti 299 dolara.

U tu cenu su uključeni osnovna konzola kao i dok za konzolu gde je postavljate kada se igrate u kući, zatim novi gejmped koji  se zove Joy-Con i koji u suštini predstavlja ili jedan veliki kontroler ili dva manja za odvojeno igranje u lokalnom multiplejeru. Tu su još i HDMI kabl, adapter za struju i specijalni držači za kontrolere koji ih pričvršćuju za vaše zglobove šaka.

Osim modela sa standardnim sivim kontrolerom, tu je i model sa dvobojnim delovima, gde je jedan plavi, a drugi crveni, a cena za ovakav model je potpuno ista (vidite ga gore na slici). U dodatnoj ponudi se nalazi i specijalni Nintendo Switch Pro Controller, koji nalikuje tradicionalnim savremenim gejmpedovima, ali je njegova cena poprilično velika i on sam košta 70 dolara.

Ukoliko vam se desi da izgubite ili pokvarite vaš Joy-Con kontroler, možete kupiti novi po ceni od 80 dolara. Na kraju, tu je i Joy-Con volan, koji košta svega 15 dolara.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!