PLAY! ; PLAY! Zine

Playdead studio (Limbo/Inside) pravi novu igru!

Na Twitter nalogu studija Playdead pojavio se tvit sa slikom koja nam nagoveštava prve tragove o novoj igri na kojoj rade.

Playdead je studio koji na je doneo hit platformere, sada već čuveno remek delo Limbo iz 2010. godine, kao i igru Inside, koja je izašla leta prošle godine.

Nažalost, ovo će biti prva igra iz ovog studija na kojoj kreativni dvojac Arnt Jensen i Dino Pati neće raditi zajedno, zato što je Dino Pati napustio studio usled nagomilanih nesuglasica i svađa sa svojim partnerom, nakon više od deset godina zajedničkog rada.

Na slici koja nam tizuje novu  igru vidimo čoveka u svemirskom odelu kako vuče padobran po snežnom predelu, što znači da se najverovatnije upravo katapultirao iz svoje letelice. Na nebu vidimo nešto što može da bude ili kometa, ili upaljena letelica koja pada (moguće upravo ona iz koje se naš novi junak katapultirao).

Ovo će, kako stvari stoje, biti prva Playdead igra u kojoj glavni junak neće biti dečak, već odrasla osoba. Playdead je i Inside prvi put tizovao pokazujući samo sliku, koja je formom izgledala vrlo slično ovoj, a možete je videti OVDE.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!