PLAY! ; PLAY! Zine

Shovel Knight stiže na Nintendo Switch i donosi co-op!

Od pojave Kickstartera i sličnih platformi za nezavisno finansiranje igara, bilo je svakako puno lepih, ali i puno neslavnih priča. Shovel Knight spada u jedne od onih najlepših.

Iako bi na prvi pogled nekom neupućenom moglo da deluje da se radi o samo još jednom naslovu koji jaše na talasu popularnosti retro platformera, ovaj osmobitni sajdskroler je daleko, daleko više od toga.

Igra je izašla sredinom 2014. godine i od tada je donela na desetine sati nezaboravne zabave milionskim fanovima širom sveta. Otkačen vitez od lopate, pametno dizajnirani nivoi i uvrnuti neprijatelji sa puno izazova će vas terati da se stalno vraćate ovoj igri, kao i redovni novi sadržaj koji autori igre, Yacht Club Games, donose, u vidu novih kampanja, likova, neprijatelja, izazova, načina igranja… Naravno, tu je i jedna od najboljih muzika u igrama u ovoj deceniji, barem za ljubitelje (delimičnog) 8-bitnog zvuka.

U najnovijem apdejtu stižu nam dve uzbudljive novine. Prva je da će igra izaći za Nintendo Switch, koji nam stiže marta ove godine, a druga je da nam novi apdejt donosi i dugo očekivano co-po, pa ćete od sada svu ovu zabavu u kampanjama igre moći da podelite i sa vašim drugarima, na svim platformama.

Ovo su samo dve glavne i nama najvažnije novine koje nam uskoro stižu, a ostatak možete pročitati na zvaničnom saopštenju.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!