PLAY! ; PLAY! Zine

Sledećeg meseca imate priliku da isprobate Sniper: Ghost Warrior 3

U februaru Sniper: Ghost Warrior 3 ide live na beta serverima. CI Games, razvojni tim iza ove taktičke pucačke šunjalice, je objavio da će od 3. februara, samo u PC varijanti, zainteresovani biti u prilici da isprobaju njihov novi nastavak Snipera.
Beta verzija donosi dve misije, u kojima je krajnji rezultat identičan, eliminisati protivnika na bilo koji način koji vi preferirate, da li će to biti tiho i precizno sa udeljenosti, da li brzo i profesionalno iz blizine, a možete i da snimite svoju verziju krvavih ingame orgija punih iznutrica ako imate potrebu da protivnike eliminišete na taj način. CI Games je već objavio neke od “igračaka” koje su dostupne glavnom protagonisti maštovitog imena Džonu, koje možete pogledati u produženom trejleru ispod.

Beta će biti otvorenog pristupa, tako da imate dobre šanse da upadnete u klub osoba sa pristupom, a developeri ističu da joj je primarna svrha testiranje tehničkih stvari vezanih za igru, uz nadu da će učesnici imati svoj deo zabave. Možete se prijaviti na oficijelnom websajtu ovde.

Konačna verzija igre je najavljena za premijeru 4. aprila.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!