PLAY! ; PLAY! Zine

Square Enix i Marvel predstavili “The Avengers Project”

Kada se udruže dve takve veličine kao što su Square Enix i Marvel, prirodno je da će očekivanja i hajp preći sve granice. Legendarni japanski studio, Square Enix, objavio je juče da udružuje snage sa “ocem” superheroja,  izdavačkom kućom Marvel, kako bi zajedno radili na oživljvanju svih Marvelovih junaka (i zlikovca, naravno) kroz nekoliko novih projekata. Tako je, u planu su ne jedna, već čitav niz igara baziranih na Marvel univerzumu.

Prvi od tih projekata nosi radni naziv “The Avengers Project”, i najavljen nam je sinoć sa vrlo šturim informacijama i vrlo misterizonim trejelerom. Na trejleru vidimo napušteni Thorov čekić, prljavu i polomljenu rukavicu Iron Mena i čuveni štit koji nosi Kapetan Amerika, a sve to prati ženski glas koji nam govori da nije baš sve tako crno.

Na igri će raditi studio Crystal Dynamics, najpoznatiji po Tomb Rider igrama, u saradnji sa Eidos-Montréal, ekipom koja stoji iza Deus Ex Human Revolution i Mankind Divided.

U kratkom opisu projekta, kaže se da će biti dizajniran za dugovečno igranje u godinama koje dolaze (potencijalno MMO, City of Heroes wannabe?) i da će predstaviti potpuno novu i originalnu priču, ali i “sve one ikonske karaktere i lokacije, koje će fanovi jedva čekati da vide”.

Ukoliko mislite da ćemo uskoro saznati više, nažalost, varate se, jer je naglašeno da će više detalja dođi tek u 2018. godini. Tako da, zasad, ostaje vam samo da pogledate trejler:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!