PLAY! ; PLAY! Zine

Stiže nam Nefarious – gde ste vi Boss u igri

Svi smo mi (bar mi malčice stariji) odrasli uz genijalne sajdskroler platformere, gde smo se borili protiv sjajno dizajniranih “glavnih” (Boss) na kraju svakog nivoa, otkrivajući mu šemu ponašanja i kretanja, slabe tačke, mesta napada, i onda se prilagođavali tome i našom veštinom ih prolazili.

Na leto 2015. godine autor Džoš Hano nam je na Kickstarteru predstavio njegov projekat naziva Nefarious, akcioni platformer sa obrtom gde ste vi tradicionalni negativac koji kidnapuje princezu i želi da pokori svet. Umesto Boss bori, na kraju svakog levela ćete se boriti protiv Heroja koji žele da spasu princezu, a vi ćete biti “glavni”. Igra je tada uspešno finansirana na Kickstarteru, i godinu i po dana kasnije, stiže na ruke fanovima. Imamo potvrđeni datum izlaska i to je 23. januar!

Na osnovu trejlera i slika iz igre, možemo reći da igra izgleda zaista sjajno i da jedva čekamo da je isprobamo. Vizuelni identitet je odličan, baš kao i muzička podloga, a borbe deluju raznovrsno i zabavno dizajnirano. Uostalom, pogledajte i sami trejler:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!