PLAY! ; PLAY! Zine

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Iako je Windows 10 mod za igranje već dugo najavljivan nismo znali tačan datum puštanja ovog moda u probne verzije, ali sa početkom ove nedelje, učesnici programa Windows Insider imaju priliku da isprobaju neke od poslednjih Mikrosoftovih dodataka njihovoj gejming infrastrukturi.

Deo novih gejming osveženja Windowsu 10 je i automatski mod za fino podešavanje i Windows32 igara a i skorijih naslova koji rade na Univerzalnoj Windows Platformi. Sva podešavanja bi trebala da budu automatska, tako da ne morate da razmišljate o njima između prelazaka  sa igre na igru, a Mikrosoft je objavio da će kasnije ove nedelje da objave više detalja o samom procesu iza ovog moda.

Sve ovo je samo deo unapređenja koje je Mikrosoft spremio za Windows 10 i Xbox, zajedno sa Beam livestreamingom koji uskoro postaje aktivan, i novim unapređenim vodičem kroz Xbox One za brzo pristupanje muzici i kontrolama za snimanje igara. Sam updejt na novou čitavih platformi za PC i Xbox je planiran nekad ovog proleća a do tada ove promene su dostupne samo unutar Windows Insidera.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!