PC

X-Com UFO Defense besplatan na Humble Bundle!

Humble Bundle i ovog meseca nastavlja sa čašćavanjem gejmerske publike, ovoga puta u vidu besplatnog remek dela poteznih strategija. igre X-com UFO Defense (poznatiji kao UFO: Enemy Unknown). Možda ovoga puta nije prevelika ušteda kao kada su na Humble Bundle poklanjane igre u vrednosti od 30 i više evra, ali znate kako se kaže – poklonu se u zube ne gleda,  a ovaj vredi 5 evra, koliko igra košta na Steamu.

Starije generacije vrlo dobro znaju koliko je originalni X-Com (izašao 1993. godine) bio legendarna igra i vrhunac žanra potezne strategije, a mnogi relevantni ljudi u industriji video igara smatraju da je u pitanju najbolja igra ikada napravljena.

Za mlađe generacije ovo je možda prava igra da upoznaju ovaj klasik koji je vrlo brzo stekao kultni status i iznedrio mnoge nastavke, ali i čuveni reboot franšize u vidu igara X-COM: Enemy Unknown 1 i 2.

Kao i uvek, sve što je potrebno je da imate nalog na Humble Bundle, i zatim da na OVOM LINKU besplatno “kupite” igru nakon čega ćete na vašem Humble Bundle nalogu dobiti Steam kod za aktivaciju igre. Promocija se završava u sredu od 19h po našem vremenu, tako da budite brzi!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top