PC

Zavirite u carstvo Hidea Kodžime

Legendarni japanski producent video igara, Hideo Kodžima (Hideo Kojima), juče je znatiželjnom gejmerskom svetu otvorio vrata svoje nove produkcijske kuće Kojima Productions. Doduše, vrata su otvorena virtuelno, slikama, ali smo svejedno uživali.

Kodžima je imao poprilično turbulentnu prethodnu godinu, koja je rezultirala odlaskom iz Konamija, što je značilo i nemogućnost da više ikada radi na njegovom životnom delu, serijalu Metal Gear Solid. Ipak, ovo mu je ujedno i otvorilo nove horizonte i mogućnosti da iskaže svoju kreativnost i talenat u novim oblicima.

Osnovao je nezavisni studio Kojima Productions, gde će nastaviti da se bavi produkcijom video igara po svojoj viziji. Naravno, prva igra o kojoj svi jedva čekamo da saznamo više, jeste Death Stranding, koja je najavljena prošle godine na E3 sajmu, zajedno sa uvrnutim trejlerom u kome glavnu ulogu nosi Norman Ridus (Norman Reedus). Kodžima je razvio prisnu saradnju sa Ridusom još dok je radio na sada otkazanoj igri Silent Hills za Konami, gde je upravo Ridus trebalo da igra glavnu ulogu.

Pored Ridusa, Death Stranding nam u svet video igara donosi i sjajnog danskog glumca Mads Mikelsena (Mads Mikkelsen)

Kjubrik video igara, kako zovu Kodžimu, se svakako potrudio da ekipa u njegovom studiju ima maksimalno kvalitetne uslove i prijatan ambijent, a delić te atmosfere je podelio i sa nama na slikama, koje možete videti ispod:

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top