PC

Znamo kada nam stiže novi Prey!

Rimejk čuvene horor pucačine Prey iz 2006. godine nam je najavljen prošlog leta na E3 sajmu. Umesto punokrvnog nastavka, dobićete potpuni reboot prvog dela, koji će, kako stvari stoje, imati veoma malo veze sa prvom igrom.

Još uvek ne znamo puno detalja o samoj igri, ali ono što smo danas saznali je datum izlaska igre. Igra nam stiže već ovog proleća, tačnije 5. maja.

U najnovijem trejleru za igru, nalazimo se u okruženju Talos I svemirske stanice za istraživanje i sada možemo videti već vrlo konkretan gejmplej. Vidimo malo raspucavanja, malo rešavanja problema i malo “šejpšiftinga”. Nismo tačno sigurni kakva je veza između stanice Talos I i stanice TranStar, koju smo imali prilike da vidimo u jednom ranijem trejleru, ali ćemo to sasvim sigurno saznati u samoj igri.

U svakom slučaju, do 5. maja ima još oko 3 i po meseca, a do tada nam ostaje samo da uživamo u trejlerima i sačekamo da izađe igra. Autori su nam obećali da će se potruditi da igra pri izlasku radi mnogo bolje nego što je to bio slučaj sa Dishonored 2.

ps. Glavni lik se zove Morgan i bori se protiv čudnjikavih bića na istraživačkoj stanici, hmm… gde li smo to već videli?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top