Vesti

BEAST konferencija ovog vikenda

Podsećamo vas da će se prva eSports konferencija u regionu – BEAST održati tokom ovog vikenda, tj 5. marta 2017. godine u Domu Omladine sa početkom od 12h, a da je njen cilj edukacija iz domena eSporta i umrežavanje ljudi.

Pored već najavljenih gostiju na repertoaru da sa vama podele svoja iskustva vezana za eSport sada su još tu i:

Dalibor Marinović (KK Partizan) – Zaposlen u marketinškoj Agenciji Partizan i sa dugom listom bivše klijentele popunjene imenima poput UEFA Champions League, ABA League, Adidas, NIS i još mnogo drugih kompanija.

Jelena “Rapunzel” Savić (eSports host) – Trenutno jedini ženski host turnira i liga u Srbiji, uspešno vodi regionalnu FCS ligu već drugu sezonu za redom, a pored studija IT-ja u prošlosti ima i saradnju sa RedBull-om.

Daniel Rmus (Fnatic Head of Production Unit) – U eSports-u je jedanaest godina, a već osam godina je deo Fnatic-a. Njegov širok spektar talenata će prezentovati kroz predavanje o iskustvima zaposlenja u jednoj od najuspešnijih eSport organizacija današnjice.

Vaše prijave možete popuniti do i zaključno sa 2. martom na ovom linku a kao do sada za sva dodatna pitanja nam možete pisati na team@beastconference.com mail.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top