PC

Bretonnia stiže u Total War: Warhammer

Drugo veliko carstvo ljudi u svetu Warhammera, Bretonnia, stiže u Total War: Warhammer kao potpuno igriva frakcija 28. februara. Iako su Bretonci pristupni u igri praktično od prvog dana, kada se igra i pojavila, oni su tu bili samo kao jedna od frkacija u kampanji protiv koje ste mogli da ratujete i trgujete sa njom, ali će sa apdejtom krajem meseca oni biti potpuno igriva opcija.

Mnogi su prirodno očekivali da će oni doći kao prva nova frakcija sa prvim DLC-om, ali se to nije desilo pa smo prvo dobili rase kao što su Wood Elves, Chaos Warriors, Beastman i druge.

Iako je provobitno igra prihvaćena zaista sjajno i kod kritike i kod publike, jedna od stvari zbog kojih je igra kasnije trpela velike kritike jeste cena DLC sadržaja, pogotovo onih za Beastman i Wood Elves, koje koštaju kao praktično punokrivni nastavci, a donose sadržaja u vrednosti manjeg apdejta. Istini za volju, dodato je i puno toga potpuno besplatnog, kao što su nove mape, novi legendarni heroji i slično.

Zbog toga je informacija koje je stigla sa najavom frakcije Bretonnia potpuno obradovala fanove – ovaj DLC i sve što ide sa njim, će doći potpuno besplatno! Kada se bude pojavio 28. februara, sav sadržaj će jednostavno biti dodat svim vlasnicima igre.

Sad verovatno govorite sebi, “Znam, ali Total War: Warhammer košta 60 dolara, o’kle pare!?”. Dobri stari Humble Bundle nas i ovog meseca časti neverovatnim paketom, za pretplatu od 12 dolara dobija se TotalWar: Warhammer + još 5-6 igara na kraju meseca! Odlična ponuda koju svaki fan Total War igara i Warhammer sveta prosto ne sme da propusti. Ovu ponudu možete pronaći na OVOJ STRANICI.

Recimo pretplatnici u januaru su za tih 12 dolara dobili igara u vrednosti od 180 dolara! – XCOM 2, Ryse: Son of Rome, ABZU, Project Highrise, SteamWorld Heist, Okhlos, Husk i Oh, Deer!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top