PLAY! ; PLAY! Zine

Glas zanosne Natali Dormer(Igra Prestola) ćemo slušati u Mass Effect: Andromeda

Nova igra u Mass Effect serijalu, Andromeda, svakim danom sve nam je bliže, pa je prirodno što i hajp postaje sve jači. A kako bolje napraviti hajp, nego uz pomoć poznatih glumaca, a posebno ako su ti poznati glumci lepe devojke kao što je Natali Dormer, široj publici svakako najpoznatija po ulozi Margeri Tirel iz popularne HBO serije Igra Prestola.

Natali, pored njene otmene lepote, krase i dobar glas, te neosporiv glumački talenat, pa se radujemo njenom učešću u ovom projektu. Ona u igri pozajmljuje glas vašoj brodskoj doktorki Lexi T’Perro, pripadnici Asari vrste. Njen karakter je pametan i obrazovan, sa malom dozom cinizma i oštrog, britkog humora.

EA je danas izbacio i kratak klip u kome imamo priliku da čujemo Natalino mišljenje o igri i karakteru kome daje glas, ali i o celom projektu. Pored toga, imamo prilike da vidimo scene sa snimanja glasova, ali i da čujemo jednu neslanu šalu na našeg omiljenog pisca Džordža Martina, koga ceo svet još uvek čeka da završi serijal Pesma Leda i Vatre, po kome se serija Igra Prestola radi.

Fanovi Natali Dormer su odmah bacili svoje nade u BioWareovu tradicionalnu opsednutost romansama u njihovim igrama, uzdajući se da ćemo možda moći da imamo romansu i sa pomenutom doktorkom kojoj Natali daje glas.

Da li će toga biti, ostaje nam da otkrijemo za nekih mesec dana, kada igra bude zvanično izašla (23. mart u Evropi), a u međuvremenu pogledajte kako se Natali provela snimajući svoju ulogu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!