PLAY! ; PLAY! Zine

Hitman film je zamalo režirao reditelj Čuvara galaksije

Svako ko je gledao Čuvare galaksije pomislio je verovatno “kakav je car ovaj Džejms Gan, sigurno može da režira šta poželi”. Sada je to možda i istina, ali pre Guardiansa proslavljeni reditelj je imao i neka bolna odbijanja.

U razgovoru sa fanovima na Twitteru, na pitanje koju bi video igru pretvorio u film, Gan je imao intersantan odgovor:

“Pokušao sam napravim Hitman film pre nekoliko godina. Ipak, producenti u to vreme nisu hteli da naprave R rated film pa su me odbili.”

Ne znamo imena tih producenata, ali prilično smo ubeđeni da se sad hvataju za glavu i pitaju koji im je bio đavo. Ocena R u američkom sistemu ocenjivanja znači da podrazumeva jak rečnik (čitaj: najgore psovke), golotinju i ekstremno nasilje. Nezgodno je što ta ocena diže godište gledalaca na 17 sa 13 (PG-13 ocena), što može da odvrati jedan deo publike, tj. roditelje koji bi doveli decu na “porodični” film.

Da to ne mora da bude prepreka, već prednost naučili smo na primeru Deadpoola koji je prosto opljačkao svetske bioskopske blagajne sa R ocenjenim filmom koji je zaradio skoro 800 miliona dolara. Sada nas očekuje Logan: Wolverine koji će, ako verujemo prvim ocenama, biti fantastičan. Sada Ganova ideja i ne deluje toliko loše, zar ne producenti?

U filmovima Džejmsa Gana ćete svakako uživati u narednom periodu jer nas u maju očekuju Čuvari galaksije 2.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!