PC

Imate slab komp? Tu je LowSpecGamer da pomogne

Teško je u moru današnjih gejming Youtube kanala naći pravu nišu kako biste isplivali na površinu u došli do publike, ali je kanal LowSpecGamer to uspeo veoma uspešno da uradi, za manje od dve godine postojanja kanala.

LowSpecGamer se na svom kanalu bavi jednom veoma jednostavnom tematikom – pokretanjem igre na što je moguće nižim podešavanjima. Naravno, tu ne mislimo samo na ona podešavanja koja se nalaze u igri, već i na sve ostalo što se može iskopati po konfiguracionim fajlovima.  Njegov cilj je uvek da izvuče najniža moguća grafička podešavanja do granice raspoznavanja stvari u igri, taman toliko da možete da vidite šta igrate.

Kada on umeša prste, učini da igre iz prethodnih godinu-dve, poznate po vanserijskoj grafici, izgledaju kao nešto što je izašlo iste godine kada i PlayStation 2. Njegov najgledaniji video pokazuje kako razmontira The Witcher 3 do najsitnijih detalja i pokreće igru u “stabilnih” 30+ frejmova na laptopu gde se pre toga igra jedva palila.

 

U jednom od njegovih najnovijih videa je učinio da čuveni Half-Life 2 izgleda gore nego njegova replika pravljena u Minecraftu. Valve igre su generalno veoma pogodne za svakakvo eksperimentisanje zato što imaju lako pristupačnu komandnu tablu, gde je moguće menjati svakojake parametre i postavke, što je LowSpecGamer maksimalno iskoristio da bi od Half-life 2 napravio praktično izgled sličan originalnom Doom-u iz 1993. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top