PLAY! ; PLAY! Zine

League of Legends igrač ušao u Ginisovu knjigu rekorda

League of Legends strimer Jon Eimer uspeo je da obori svetski rekord i upiše se u Ginisovu knjigu rekorda tako što je strimovao 72 sata. Tokom celog perioda, Eimer je iskoristio samo dve pauze od po dva sata, koliko mu je dozvolila ekipa iz Ginisovih rekorda koji su nadgledali ceo događaj.

Samo četiri časa spavanja tokom trodnevnog strimovanja mu je bilo dovoljno da obori rekord koji se zove “Najduži maraton u jednoj MOBA igri”. Eimer je za Dot Esports dao kratku izjavu:

“Sve je prošlo odlično, strim je imao svoje uspone i padove, ali je je sve u celini događaj koji mi je promenio život“, pre nego što je utonuo u san. Jedino što mu je sada preostalo, sem spavanja, je da mu Ginisova knjiga rekorda odobri i ozvaniči rekord.

League of legends poster

Tebi se spava… Mnogo ti se spava…

Sa pripremama za ovaj događaj, krenuo je nedeljama pre 17. februara, kada je započet strim, kako bi pripremio svoj organizam na napor i koji doživljava nakon tri dana bez sna. Sigurno je bilo teško skoncentrisati se posle više od dva dana igranja, ali Eimer je uspeo da izdrži i na kraju mu se isplatilo. “Moja igra je sve više ispaštala kako je strim odmicao, bilo je teško održati koncentraciju u trenucima kada je interakcija sa gledaocima bila mala“, izjavio je Eimer.

Eimer ne samo da je uspeo da ostvari cilj koji je zacrtao, već je i zaradio pozamašnu sumu novca. Koliko je para zaradio i kakvu su ulogu imali igrači iz Srbije saznajte ovde.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!