Mobile

Legendarna Syberia konačno dobija treći nastavak

Malo stariji igrači među vama se sasvim sigurno sećaju čuvene point & click avanture Syberia iz 2003. godine, kao i njenog nastavka koji je izašao godinu dana kasnije.

Syberia igre su brzo stekle kultni status zbog sjajne atmosfere, steampunk okruženja i bogate, intrigantne priče, ali i naravno odličnih, pažljivo dizajniranih zagonetki koje su se prirodno uklapale u svet igre.

Trebalo je da prođe 13 godina, ali ćemo konačno dočekati da igramo treću igru u ovom serijalu, jednostavnog imena kao i prve dve – Syberia 3. Priča igre bi trebalo da se nastavi bukvalno tamo gde ste stali u prethodnom delu, ali su autori naglasli da će (baš kao i u Syberia 2) postojati kratak prolog-uvod u celu priču, kako bi novi igrači u serijalu imali uvid i razumevanje o čemu se tu tačno radi.

Na igri je radio studio Microïds, koji nam je doneo i originalne Syberia igre, a na igri se radilo još od 2009. godine, ali smo prve slike iz igre videli tek avgusta 2014. godine. Igra će izaći za sve sisteme (PC, iOS, Android) kao i za sve konzole ove generacije, računajući tu i Nintendo Switch.

U najnovijem trejleru igre smo saznali i zvanični datum izlaska. Igra na evropski tržište stiže 20. aprila

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top