Vesti

Ne propustite gomilu popusta na sjajne igre!

Povodom… Hm, povodom čega zaista? Iz nekog razloga ovih dana su svi odlučili da nas časte! (ili je u pitanju saosećanje povodom dana zaljubljenih)

Ako vam se ne igraju igre na samo 7 dana tokom besplatnog Origin Access pristupa (pristup pristup) a vi onda kupite neku od sledećih sjajnih igara koje su na popustima!

Povodom 30 godina Final Fantasy (ok, neko je ovde star a to nije autor ovog teksta, god damn it Final Fantasy – you old) možete da kupite neku od mnogobrojih igara iz serijala sa popustom! Nisu se nešto otvorili ali 50% je 50%, nek im je srećan rođendan, godišnjica ili kako god već to posmatraju.

Crusader Kings 2 iz našeg omiljenog Paradoxa takođe slavi rođendan ali peti! E pa neka im je srećno, a i hvala im na 75% popusta na igru! Ako imate vremena da žarite i palite srednjovekovnom Evropom kroz 400 godina igre, usput sejući prinčeve i kopilad kod mlađahnih princeza, samo napred i požurite! A ako nečiji ujak padne na vrh mača u tmini hodnika zamka, nije velika šteta.

Imamo i jedan zanimljiv paketić od Deda Mr…Humble Bundle opet, najbolji drugari! Ko voli Stronghold ili Mount and Blade nek požuri, jer za 2 i po dolara dobijate 8 sada precenjenih ali ništa manje zanimljivih igara! Tu su i neki drugi naslovi koje ne voli svako, ali mogu da ubiju par sati :)

Ipak, glavna stvar ovih dana kod Humble Budle je svakako Freedom Bundle, po ceni od svega ~28e dobijete igara u vrednosti od preko 600 dolara! I sav novac ide u dobrotvorne svrhe, a preko svega toga Humble Bundle dodaje još 300 000 dolara.  Pogledajte ovu sjajnu ponudu na OVOM LINKU.

A ni vi koji samo čekate da padne nešto sa neba nećete ostati uskraćeni, ali brže pred tastature i požurite! GOG daruje 270 igara (ok 9 naslova, a 270 primeraka) za one koji se prijave. Imate 5 prijava, i još samo nekoliko sati, tako da POŽURITE! 

Naslovi su

  • 200 copies of System Shock 2
  • 10 copies of Shadow Warrior 2
  • 10 copies of Fahrenheit: Indigo Prophecy
  • 5 copies of The Solus Project
  • 10 copies of This War of Mine
  • 15 copies of The Witcher 2
  • 10 copies of Grim Dawn
  • 5 copies of Darkest Dungeon
  • 5 copies of Master of Orion

Pristupite OVDE ili OVDE!

A GOG je obećao i popuste do 90% na najtraženije naslove, tako da možete da ostavite vaš glas posle prijave.

Tu je i GOG aktivni popust pa bacite pogled!

Jao, igračkoj sreći nigde kraja!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top