PLAY! ; PLAY! Zine

Nintendo master – prešao sve NES igre koje postoje!

Već neko vreme pratimo Nintendo zaluđenike koji svoj život posvećuju skupljanju retkih igara ili čekanju u redu preko mesec dana kako bi dočekali Switch. 

Ovog puta pred nama je majstor, padišah, sultan, despot, kralj i apsolutni car NES konzole! Kako piše Kotaku, Nintendo fan poznatiji kao Pjotr Delgado Kusielčuk je uspeo da pređe svaku igru koja je ikada napravljena za ovu konzolu! Da, ovaj strimer poznat i kao Mexican Runner (iako je po imenu pre neki Sloven) prešao je 714 igara za tri godine. 

Za taj poduhvat bilo mu je potrebno 3400 sati igranja, od čega je bar 1000 sati potrošio na gluposti i to je vreme od života koje niko ne može da mu vrati. Igre je počeo da igra u maju 2014. godine. verovatno pošto se pre toga oprostio od familije i prve devojke koju nikad neće upoznati.

Sve je počelo iz nevine šale kad mu je ortak rekao da bi mogao da pređe sve igre koje postoje za NES. Sada ostaje da se vidi da li će neko uzeti na sebe da obori njegov rekord i tako potvrdi da Meksički trkač nije jedini zaluđenik  sa viškom vremena na planeti.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!