PLAY! ; PLAY! Zine

Originalni Crash Bandicoot se vraća ovog leta – u novom izdanju!

Juna prošle godine su nam stigle uzbudljive vesti sa E3 sajma. Sony je tada objavio da se radi na peglanju kultnih originalnih Crash igara (sa PlayStation 1) i njihov dolazak na PlayStation 4 konzolu.

Danas smo dobili i zvanični trejler i datum kada možemo uživati u legendarnim zaraznim muzičkim temama dok se ponovo podsećamo srećnog detinjstva sa Crashom.

Sony neće izbacivati “obnovljene” verzije igara pojedinačno, već će izaći kao jedan proizvod – Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, po ceni od 40 dolara za ceo set igara –  Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped.

Na osnovu onoga što vidimo u trejleru, igra je vizuelno urađena iz temelja i obučena u novo ruho, ali je srž gejmpleja i dizajna nivoa ostao nepromenjen, i autori su se potrudili da igranje bude “to to” za svakog ko je 90-ih imao prilike da uživa u avanturama Crasha, dok će istovremeno igra biti primamljiva i novim generacijama koje nisu odrasle igrajući PlayStation 1.

Na remasterovanju igre je radio studio Vicarious Visions, pošto Naughty Dog već gotovo 17 godina nema veze sa ovim serijalom i bavi se, takođe veoma uspešno, nekim drugim naslovima.

Pogledajte ispod trejler za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, koji će do publike stići 30. juna, za kada je najavljen zvanični izlazak:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!