Filmovi-Serije

Otkriven poster za Castlevania TV seriju!

Castlevania TV serija biće možda i najbolja ekranizacija neke igre ako je verovati autoru Adi Šankaru. On veruje da nijedan film ili serija po motivima neke igre nisu ni do članaka njegovoj animiranoj seriji koju poredi sa Igrom prestola.

Na svojoj Facebook stranici Šankar je objavio i prvi poster iz serije koja nas očekuje na Netflixu ove godine:

Uskoro na Netflixu, foto: Adi Šankar Facebook stranica

Kako objašnjava Netflix, radnja serije se vrti oko preživelih članova Belmont klana koji pokušavaju da spasu “Istočnu Evropu” (čitaj: Rumuniju, nas ne mora niko da brani, znaju Srbi kako sa vampirima) od Vlada Cepeša, poznatijeg kao Drakula.

Ako je verovati Šankaru, serija će biti adaptacija igre Castlevania 3: Dracula Curse  i biće u stilu Igre prestola. Prva sezona serije stiže ove godine, a epizode će trajati po 30 minuta. Netflix se opasno bacio na produkciju fantastičnih animiranih serija. Prvo smo dobili Voltron reboot, a sada nas očekuje Castlevania ekranizacija. Nadamo se da je ovo samo početak invazije kvalitetnih serija po motivima iz igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top