PLAY! ; PLAY! Zine

Ovako će izgledati novi Steam klijent?

Dataminer ekipa sa Steam Database je otkrila zanimljive slike koje nam otkrivaju potencijalni novi izgled klijenta za Steam, koji svoj izgled nije drastičnije menjao jako dugo, od aprila 2010 godine. Slike su pronađene u fajlovima beta Steam klijenta, gde određeni broj korisnika testira promene pre nego što dospeju u “lajv” verzije Steam klijenta.

Ukoliko je ovo što vidimo na slikama zaista u planu, Steam će dobiti poprilično drastičnije promene i izgled od onoga kakav sada ima, koji još uvek vuče na “oldskul” šmek svojim dizajnom. Novi izgled ima akcenat na slikama i naslovnicama igara u vašoj biblioteci, pa je mnogo lakše i brže prostim pogledom naći naslov koji želite da igrate.

Takođe, kako se vidi na drugoj slici, stranice igara su takođe pretrpele redizajn i sada izgledaju mnogo obogaćenije i preglednije nego što je to sada slučaj, sa više sadržaja i prosto rečeno – izgledaju lepše. Videćemo u skorije vreme da li su ove slike samo skice, ili se iza njih ipak krije nešto više, ali Steamu svakako treba osveženje trenutnog korisničkog interfejsa, pogotovo u jeku razvoja ostalih platformi koje pružaju savremenija okruženja, prilagođena modernim standardima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!