PLAY! Zine

PLAY! Zine 101 – Februar 2017

Prošao je nekako i januar, standardno dugačak mesec (i bukvalno, i po osećaju, da l’ zbog praznika i zime, zaista ne znamo). Nit dužeg meseca nit manje igara za igranje, bar kada su „bombe“ u pitanju. Tu se izdvaja Resident Evil 7, svakako igra meseca, a i mnogo više od toga. Prva prava VR AAA koju smo dobili, i pokazatelj svetle budućnosti ove tehnologije i generalno ovog vida igranja igara.

Na Dalekom istoku nisu bili toliko tihi u prvom mesecu godine, pa nas je januar zaista pošteno nagradio konzolaškim naslovima – Flame in the Flood, Gravity Rush 2, Nioh, Tales of Berseria, Kingdom Hearts HD 2.8…

Kad smo kod Dalekog istoka, posebno bi izdvojili igru Detention , mali biser koji nam je stigao sa Tajvana, a koji nam priča jednu sjajnu horor priču u najboljem duhu Silent Hill serijala.

Još smo na istoku, ovoga puta u Kini, odakle nam je kompanija Redragon donela veoma zanimljiv izbor gejming periferija po pristupačnim cenama. Ukoliko ste oduvek želeli kvalitetnu mehaničku tastaturu, ali niste imali novca da priuštite tradicionalno skupe modele, bacite pogled na Redragon recenzije, iznenadiće vas kvalitet koji donose po pristupačnoj ceni.

Svakako najuzbudljiviji događaj u januaru se desio 13. januara, kada je izvršena zvanična promocija Nintendo Switch konzole, gde smo saznali da će svetska cena biti 300 dolara i da nam konzola stiže 3. marta. Nintendo možete da volite ili ne, ali Switch nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pregurali smo dakle nekako i januar, prošli 100. jubilarni broj našeg časopisa i ušli u 11. godinu našeg postojanja! Želja nam je da 2017. godinu obeležimo kao godinu značajnog napretka časopisa (nije da do sada nismo bili mnogo dobri :) ), i želimo da svi vi budete tu sa nama i pratite taj napredak, jer napredujemo zbog vas!

Časopis možete preuzeti na sledećem linku: PLAY! Zine 101 – Februar 2017

 

Flash (vesti)
13th Page
CES Specijal
BETA: 

Ghost Recon Wildlands

REVIEWS:
World of Final Fantasy
Tales of Berseria
Nioh
Gravity Rush 2
This War of Mine
Resident Evil 7 Biohazard
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Flame in The Flood
Videokid
Double Dragon 4
Detention
EDITORIJAL:

Diablo 1 – Jubilarna zakrpa
Za sve postoji prvi put
Contra – 30 goina legende
INTERVJU:

OMSI Beogradska edicija

HARDWARE:

Sapphire Nitro+ RX480 8GB
Redragon Devarajas i Usas
Steel Series Rival 500
M220 silent M330 silent plus
HEARTHSTONE SPECIJAL:

Pritajene zvezde Gadgetzan ekspanzije

REINSTALACIJA:

Deus Ex – Revision

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top