Vesti

Pogledajte Halo Wars 2 launch trejler

Halo Wars 2 je još uvek par dana daleko od nas (live 17. februaraa već smo i videli kako izgleda gameplay , sada nas 343 industries i Creative Assembly uvode u postavku priče pre premijere igre.

Imamo priliku da vidimo glavne protagoniste obe strane, tu je Atriox kao i Captain Cutter, i gomila eksplozivnih scena.

Kapetan Kater nas uvodi u priču sa čak dve inspirativne rečenice kako u posadi broda ima porodicu i sve ono što je vredno borbe i to je očigledno dovoljno da sve ode dođavola :) U redu Creative Assembly, pravo u akciju, sad još da vidimo da li je gameplay uživo uzbudljiva kao trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top