PC

Probajte The Ghost Recon: Wildlands besplatno – počinje open beta!

Ne propustite priliku da isprobate najnoviju igru iz Ubisoftove kuhinje već danas! Beta dolazi na Playstation 4,  PC i Xbox One. U svetlu uvođenja poreza na Steam igre, ovo je sjajna prilika da besplatno odigrate nešto pre nego što to i platite (i pritom date doprinos državnoj kasi). Doduše, država se još nije dohvatila Uplay i ostalih klijenata.

U otvorenoj beti ćete pronaći sve iz zatvorene bete, kao i više sadržaja u formi provincije Montuyoc. Kako kažu iz Ubisofta:”U bolivijskom Altiplano regionu, provincija sadrži dobro branjena utvrđenja u kojima Santa Blanka trenira svoje najbolje vojnike.” Santa Blanka je narko kartel koji igrači pokušavaju da unište u igri. Po tvrdnji autora, ovo je najveća open world igra koju je Ubisoft ikada napravio. The Ghost Recon: Wildlands izlazi 7. marta.

Naše prve utiske iz zatvorene bete možete čitati u februarskom broju časopisa Play!Zine.

Što se naše vremenske zone tiče, ako je verovati izvoru, igra će biti dostupna u ponoć, a pre toga je dostupno skidanje bete koja je teška 24 GB. Beta će trajati do 27. februara, pa ako već niste krenuli u skidanje, šta čekate?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top