PC

Return to Morrowind: pogledajte prvi gejmplej trejler

the elder scrolls

Početkom meseca smo saznali uzbudljive vesti da će nas Bethesda vratiti u mnogima omiljeni Morrowind, a danas imamo i prvi gejmplej snimak.

Ima li lepše zabave od šetnje kroz čarobne predele Morrowinda? Eto razloga da se ne izlazi iz kuće! Dok su jedni fanatično zaljubljeni u igru koja je prethodila Oblivionu i Skyrimu, drugi su ovu igru sa zadovoljstvom preskočili nazivavši je Smorrowind. Ako spadate u prvu grupu, poslednju rečenicu niste ni pročitali, kao ni ovu jer uživate u gameplay trejleru:

 

The Elder Scrolls Online: Morrowind gejmplej trejler otkriva neke od lokacija koje ćete istraživati, otriva nova čudovišta kao i oružja i oklope. Igra će biti dostupna za PC, Playstation 4 i Xbox One 6. juna ove godine. Dakle, ove godine letovaćete u Morrowindu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top