PLAY! ; PLAY! Zine

Ruin – Kickstarter igre zasnovane na WC3 modu

 

WarCraft III je bio plodonosna platforma za mnoge modove, koji ni skoro petnaest godina kasnije ne posustaju u kvalitetu i zanimljivosti koju donose igračima.

Naravno govorimo prvenstveno o MOBA-ma, kao što je Dota i sva njena “deca” tj igre proizašle iz prvobitnog WC3 moda, kojih danas ima sve više i više a igračka populacija im daleko prevazilazi ukupnu igračku populaciju WarCrafta III. Naravno, Dota nije bila jedini WC3 popularan mod, a jedan do upečatljivih je bio Warlock Brawl.

Warlock Brawl je mini postavka ostrvceta koje predstavlja arenu, i likove koji imaju čitav spektrum kinetički nabijenih moći u cilju bacanja protivnika sa arene, ili pogađanja istog dovoljan broj puta da mu se oduzme sav health. Ovaj mod je imao ogromnu popularnost u WC3, a doživeo je i svoje novije verzije unutar same Dote 2(Crumbling arena, Warlock Brawl 2 itd), sa manjim ili većim promenama osnovne ideje.

Sada imamo čitavu novu igru, pod imenom Ruin! Igra je u kickstarter fazi i po svemu sudeći biće finansirana veoma brzo pošto je u mnogima probudila nostalgiju za “vorlocima”.

Po svemu sudeći izgleda šareno i nabijeno akcijom, naći će se na PC platformama i biće distribuirana preko Steama, imaće više podloga za borbu to jest mini arena, a biće i proširen spektar moći dostupnih igračima. Tu su naravno i neke nagrade za igrače, a čitavu kickstarter akciju pogledajte ovde.

Jedva čekamo da edge tossujemo neke nubove :)

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!